Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ Α.Μ.Θ. ΓΙΑ ΤΗΝ 16η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΩΝ ΠΕΝΤΑΕΤΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗΣ      & ΣΥΜΒΑΣΙΟΥΧΩΝ  ΑΝΑΤ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ  ΣΩΜΑΤΕΙΟ  ΝΟΜΙΜΑ  ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΑΡ. ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΣΤΑ ΒΙΒΛΙΑ  ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΡΟΔΟΠΗΣ  ΑΠΟΦΑΣΗ  :(246/03  1924 ΕΜ 278/03) ΕΔΡΑ : ΚΟΜΟΤΗΝΗ  ΔΙΕΥΘYΝΣΗ :  ΒΙ.ΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ  ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΑΝ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΘΡΑΚΗΣ - 4η ΕΜΑΚ Τ.Κ 69100   ΦΑΞ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ :   2510  611302            ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π.               Blog : pyrosvestesamth.blogspot.gr   E mail : ipapanast@gmail.com

ΠΡΟΣ :  1. ΜΕΛΗ  ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : 1.  Π.Ο.Π.Υ.ΣΥ.Π   2.  ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΜΕΛΗ


ΑΡ.  ΠΡΩΤ :  70                                                                        ΚΟΜΟΤΗΝΗ :   08/03/2015


ΘΕΜΑ : ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΛΩΝ 

Σήμερα 8 Μαρτίου 2015 πραγματοποιήθηκε η 16η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Α.Μ.Θ. στην Κομοτηνή .

Τη Γενική Συνέλευση τίμησαν με την παρουσία τους  ο Βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α   Ν. Δράμας  κος Χρήστος Καραγιαννίδης και ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α Ν. Έβρου κος Δημήτρης Ρίζος. 

Από την πλευρά της Ομοσπονδίας οι συνάδελφοι Βασίλης Ανδρεαδάκης (Γ. Γραμματέας)  και Νίκος Καζαντσίδης (Αντιπρόεδρος).

Λόγω των καιρικών συνθηκών (χιονοπτώσεων  – ισχυρών ανέμων) που επικρατούν το τελευταίο 3ημερο στην περιοχή μας και του απαγορευτικού απόπλου από τα δυο νησιά δεν επέτρεψε την παρουσία περισσοτέρων συναδέλφων, πέραν των 57 που παραβρέθηκαν στη Γενική Συνέλευση .

Οπότε δεν υπήρξε απαρτία και η Γενική Συνέλευση θα επαλειφθεί σε άλλη ημερομηνία, την οποία θα καθορίσουμε σύντομα με νεότερο έγγραφο μας  προς ενημέρωση  των μελών μας. 

Παρόλα, η Γενική Συνέλευση ξεκίνησε της διεργασίες της, στης 11:30 πμ. και  τελείωσαν αυτές στης 4:00 μμ. , από τη διάρκεια της μπορεί να γίνει αντιληπτό πως υπήρξε ενδιαφέρων από τα  μέλη μας . 
Υπήρξαν ομιλίες τοποθετήσεις και ερωτήσεις, από τους βουλευτές, τους εκπροσώπους της  Ομοσπονδίας, του Σωματείου, αλλά και από μέλη  του Σωματείου,   

Έγινε  εκτενή αναφορά σε όλα τα προβλήματα που απασχολούν των κλάδο μας, υπήρξαν συμπεράσματα – διαπιστώσεις τα οποία  θα μας φανούν χρήσιμα στο μέλλον και  θα καθορίσουν την πορεία μας  .

Την έκπληξη έκανε ο κύριος Καραγιαννίδης που είναι γνώστης των περισσοτέρων προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους και κατ επέκταση του κλάδο μας, μετά από 2,5 χρόνια έντονου κοινοβουλευτικού ελέγχου για αυτά . 

Όταν κάποια στιγμή μετά την τοποθέτηση των εκπροσώπων της Ομοσπονδίας πάνω σε αυτά , ζήτησε και πήρε το λόγο απευθυνόμενος στο σώμα της Γενικής Συνέλευσης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι βάζετε χαμηλά τον πήχη των διεκδικήσεων που δεν θα έπρεπε , μήπως ξεχνάτε ότι τώρα έχουμε Κυβέρνηση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α  και όχι αυτή  της συγκυβέρνησης των προηγούμενων ετών; 

Μια εικόνα 1000 λέξεις … περισσότερα στην αναλυτική ενημέρωση μελών που θα ακολουθήσει .

Συνάδελφοι για να πάμε ένα βήμα μπροστά πρέπει να θυμηθούμε ποιοι ήμασταν  πως φτάσαμε εδώ … και που θέλουμε να πάμε !!!



                                                                        Με τιμή το                                                                                                                
                                                              Διοικητικό Συμβούλιο
                                                             του Σωματείου
            Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                           H  Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ  ΙΩΑΝΝΗΣ                                                         ΑΣΤΡΟΥΔΗ  ΔΗΜΗΤΡΑ
    καν.  6948401282  & 750942                                                            κιν. 6988615400  & * 715400